Friday, October 5, 2012

Belly getting BIGGER

Whoaahh.. Belly getting bigger in 21 weeks pregnant. Sangat teruja sebab suddenly baru perasan pusat macam da tersembul. Hihihi~!

Alhamdulillah baby sihat 21 minggu dalam perut. Semalam g checkup and baby in a good condition. Doctor ukur baby within the pregnancy period. Lega nya rasa :)

Masa scan baby, dya tak nak bergerak sangat... Mungkin pg2 dye tido tak bangun lg.After balik tu je bukan main lagi dye main ketuk2 perut.. ~

Tapi nampak la baby da besar. Tidur pon da meringkuk2..Elok je tido dalam karung yg tu.. Tak pusing2 lagi macam hari tu... Pastu suke sangat letak tangan atas kepala. Sebijik macam style daddy dye =)

21 weeks ultrasound
Insyaallah bulan depan mommy jumpe baby lagi ye.. 
Semoga membesar dengan sempurna baby <3

*********************************


3 comments:

Anonymous said...

hehe.. xsabar rasenye nk dpt baby sendirik :)

Noli@Ibu Wafa said...

hai..tahniah yer..mommy take care :)

Nur Ezqy said...

Salam pada semua...
Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.

Harga serendah RM1.00/pcs.

Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

terima kasih admin

Post a Comment