Saturday, November 5, 2011

Distribute Kad Kahwin

Kad kahwin sangat banyak and jenuh dok melipat.. Last2 mak and ayah yang tolong lipat kan sb tade keje kawen nk wat kat umah... Boring agaknye sb sume benda pon dok sub con kat orang2. hihi~

After da setel keje2 lipat melipat, time utk distribute pulak. Banyak ooo.. Ada yang kene pos, by hand delivery and wakil pas kad2 kat kawan2 je.. Sb mmg tak dapat nk jumpe sume orang. Masa pon da makin lama makin suntuk makin bz. Huhu~ Cepat nye masa bergerak....

Rasa macam tak cukup je kad tu... Sb jemputan nye ramai sangat. Kat FB lagi ada buat invitation.. Kadang2 macam pening gak nk uruskan keje2 pengedaran kad ni... Hope takda la nama2 yg tertinggal dalam list. Sememangnya sy manusia biasa, kadang2 terlupa teralpa terleka.

Apa2 pon, kepada sesiapa yg mengenali diri ini, jemput datang ke majlis perkahwinan sy..

Semamangnya kehadiran anda sangat dialu2kan pengantin da family ~:)


****************************

2 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

kad cantik

Nini Mohd said...

cantiknya kad.
corak doily tu just corak je ke atau tampal ea?

http://ninimohd.blogspot.com

Post a Comment