Wednesday, September 28, 2011

Trend Hantaran Balang Kaca

Wedding Elyana mmg banyak sangat influence sy utk cari idea. Not la nk exactly same but mmg berkenan sangat dengan theme wedding dia. 

Sangat suke idea hantaran dari AriWeddingCouture yang gunakan konsep balang kaca. Sangat creative sampai balang ikan pon bole dijadikan props utk hantaran. Sangat menarik :)

Hantaran Elyana
Minggu depan ni nk g Nilai 3 nak cari jugak balang ikan ni. Hari tu g KK Home Deco ada lagi stock utk balang kaca ni. Beli je la banyak2. Atlease bole guna buat perhiasan :)

Sample gambar:



But adore jugak dengan konsep hantaran Arma. Konsep kotak kaca (macam kat dalam muzium) ni mmg nampak exclusive. So barang hantarannye pon harus la kene yg vogue da vas kan. Uish.. Banyak btol kos... Tapi macam tak sure pulak kat mane nak beli kotak kaca tu. Kalu utk fairytale theme wedding mmg sesuai pakai konsep kotak kaca ni. Macam idea kasut kaca Cinderella.... Wow.. Such a Nice Wedding Theme! 

*My dream hantaran... But dream je la.... hihi~*





                                                             **********************

6 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

memg cantik hantaran balang kaca nie

Fyeza Zaidi said...

babe, sorry for asking.. u dah jumpa ke balang kaca yang u nak cari dekat nilai 3 tu? coz i pun tgh cari but xde clue kt mana balang tu jual.

Fyeza Zaidi said...

if ada info can u email me? fye_za86@yahoo.com

Themagicwords said...

hi dear. boleh i tanya.. mana nak cari balang kaca n tudung saji kaca tu ye... penat dah i cari

Anonymous said...

Aq

Anonymous said...

Yg berminat nak balang kaca hantaran ni,leh call i 01111291764..utk saiz brg hantaran biasanye 12x12x12..harga rm70..mmg xklusif..klu nak request saiz lain pon bole..

Post a Comment