Wednesday, September 7, 2011

Pretty Dolly

For me, kad kahwin ni tak perlu la heavy sangat and sarat dengan gambar, sb macam tak sesuai pulak kad kahwin letak gambar over2. Hikhik~ Cukup sekadar info, map dan design yang menarik.

Nowdays pon kad kahwin ada macam2 design. And I sangat2 jatuh cinta pada wedding cards ala2 vintage style. Sangat comel and simple. One sample of vintage wedding cards is DOLLY PAPER design. Mmg sesuai dengan orang yang mementingkan keserhanaan but stylo =)


There are a few vendor yang bole provide design dolly ni. Whether kte nk printed and create atas dolly paper or just design in paper, semua pon cantik.




Mine tak kire! Nk jugak!!!

************************

2 comments:

anaztasias nora aira said...

nora dah order =)

Farra Hirwan said...

kat artchetak eh? comel kan. hihi~

Post a Comment