Tuesday, June 21, 2011

Wedding Planner: Bertandang

Agak susah jugak nk deal dengan wedding planner untuk majlis bertandang kat Perak nt. Since we all masing2 pon keje kat KL so mmg susah la nk g jalan2 cari butik kat sane. So the easiest way, we all survey kat internet dulu and dapatkan wedding2 package. 

At last dapat jugak deal dengan one of wedding planner kat Ipoh. Actually dia buat wedding Shira Ayob & Zahiril Azim and kebetulan same date ngan we all punye majlis on 17 Dec 2011. Kene fight jugak ngan Shira&Zahiril utk dapatkan wedding planner ni. Hikhikhik~ Finally after discussion dia setuju jadi wedding planner kitorang dengan alasan we all wat majlis kat rumah and dia still ada cukup resources utk majlis di rumah. Yehoooo!!! :D (seb baik buat kat rumah kalu buat kat dewan kempunan je la).

So this week balik Ipoh jumpe dye and visit butik skali. Hope dapatla ape yang diimpikan. Insyaallah :)

Contoh2 design pelamin yang dah dishortlistedkan...









*************************************

4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

sumenye cantik

Farra Hirwan said...

tu la pasal..susah pulak nk wat pilihan. pening la ekin. hikhik~!

anaztasias nora aira said...

dear.... beshnya !! hasil dia memang cantik2 :)

nora
http://norapurplebridez.blogspot.com

Farra Hirwan said...

cantik kan nora... hope dapatla ape yang diimpikan :)

Post a Comment