Sunday, June 26, 2011

Fitting Baju pengantin

Alhamdulillah... 

Selesai pon jumpe wedding planner untuk majlis bertandang. So far puas hati dengan package yang ditawarkan. Nasib baik la da survey dulu sebelum pg. Atlease dapat jugak idea ape yang diinginkan.

Wedding planner ni senang nak deal dan tak terlampau berkira sangat. Siap bole kasi free gift lg... Disebabkan senang nak deal we all pon senang la nak wat decision. Test2 baju and bayar deposit terus. Senang keje mak nok~ Tak payah dok cari lagi... 

And the best part is design baju pengantin dia yang sangat2 exclusive.Puas hati sangat2! Sb kalu diikutkan sy mmg cerewet ckit pasal baju. Yang laen tak kesah sangat tapi tentang pemakaian dan make up mmg sangat2 dititikberatkan. Tp alhamdulillah wedding planner ni dapat kasi ape yang we all idamkan.

After discuss, design pelamin utk majlis bertandang macam ni...

  
Baju pegantin pon da fitting and design outfit majlis bertandang macam ni.... Nk pakai baju pengantin Elyana but macam glamor bebenor pulak nt. hihi~

Wedding Outfit (Gold)
oh ok! Kene diet lg~
Suit faizal tahir. hihi

Untuk reception kat Putrajaya, we all decide untuk ambil baju ni... Everything da booking..


** Sy bertekad untuk berdiet denagn lebih serious supaya muat baju pakai baju pengantin. Haha**

*************************************

2 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

cantiknyee

Farra Hirwan said...

heheh. thanks ekin :)

Post a Comment