Sunday, June 12, 2011

Own Design - Bunting

Puas hati kalu dapat buat design kahwin dengan air tangan sendiri kan? So, we all pon decide utk buat sendiri je design2 kahwin kami.. Idea pon brainstorm together-gether...~

Once dapat softcopy gambar dari our photographer, first thing to do ialah shortlist kan gambar2 utk buat design bunting, photo canvas and wedding card. Ada la beberapa gambar yang suda siap di edit. Utk deco centerpiece meja tetamu pon we all gunakan gambar2 pre wedding yang di telah diedit. 

Lama jugak la duduk semeja dengan BigBos utk brainstorm idea design bunting ni. Berjam2 duduk kat Warong Pak Maidin tunggu BigBos buat design...~ And at last dapat jugak finalize design bunting kami... Hihi~

Bunting Kahwin Kami
Untung nye badan dapat tunang/future husband yang pandai merealisasikan idea2 impian... 
Alhamdulillah... 
Love you more Yang! 


6 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik
suke

Farra Hirwan said...

hehehe.. thanks ekin.

RuZaNNa said...

wah,bes nyerrr...mmg korg sehati sejiwa..dh nmpk dh tu.. :)

Farra Hirwan said...

Insyaallah.. Hope dapat la sehati sejiwa sampai akhir hayat. but know what, sometimes banyak jugak berselisih pendapat. Kene give and take jugak sebenarnye... :) :) :)

Miss Tatie said...

SANGAT SANGAT SANGATTTTTTTTT CREATIVE!

Farra Hirwan said...

thanks tatie :)
Thanks to BigBos also :)

Post a Comment