Monday, December 10, 2012

Maternity Photoshoot cum Anny Portraiture

Alhamdulillah...
 
Da setahun usia perkahwinan sy dengan hubby. Tak sangka cepat sangat masa berlalu... Dan bersuyukur sangat kami bakal dikurniakan baby awal tahun nt... Insyaallah :)
 
Untuk memomentkan lg saat anniversary tu, we all plan nk buat 1st Anniversary Portraiture cum Maternity Photoshoot. Last time da survey2 kat internet untuk dapatkan package White Studio Photoshoot and finally got best price from Titian Songo Studio with this package:

 
RM150.00
1hour max. shooting in studio
snap+editing+burn
unlimited shots
 
RM200
1 enlargment photo 16x24
1hour max. shooting in studio
snap+editing+burn
unlimited shots
 
RM300
1hour max. shooting in studio
1story album 10x24
snap+editing+burn
unlimited shots

Actually susah jugak nk dapatkan package white studio photoshoot ni sb kebanyakan photographer tak da studio sendiri and kene buat outdoor photoshoot je. Tapi ktorang macam malas plak nk g jenjalan kat park amik2 gambar sb fikirkan skang musim hujan and now pon tgh membuyong. So tak larat nk berjalan2 jaoh. Lagipon masa kawen and prewedding da banyak sangat shoot outdoor. So now macam nk ubah angin nk buat indoor je. And luckly we all jumpa Titian Songo ni and located near Presint 9 Putrajaya (@ atas kedai Mamak Kembar & betol2 sebelah tempat kursus kahwin Presint 9). Dekat sangat dengan umah so we all decide amik je kat diorang plus harga yang sangat2 murah compared to other photographer.
 
Agak kagum jugak la dengan Akmal@Mile photographer Titian Songo ni sb muda2 lg da ada studio sendiri. Pastu banyak sangat idea and buat ktorang selesa amik gambar. And photoshoot tak limit pon 1 jam, sb diorang akan amik gambar kte sampai kte btol2 puas hati.. Emmm... Best kan?! Petang shooting malam tu jugak dia edit and upload kat FB. Service yang mmg terbaik!
 
So for those yg  berminat nk buat white studio photoshoot, sy highly recommend this photographer. Seriously mmg tak mengecewakan. And we all pon sangat2 puas hati :)
 
So ini lah hasil2 comel dari Titian Songo Studio for our Maternity cum Anniversary Photoshoot:
 











 
 
*************************************
 
 
 
 




3 comments:

Pn. Akmar said...

Wahhhhh...cantiknya.. ^^ teringin nk buat jgk maternity photoshoot... Huhu

Green82 said...

so sweet :) baca surah maryam selalu, insyaallah Allah permudahkan bersalin nanti

shadaziz said...

Thanks ya.. memang sekarang tercari-cari photographer untuk majlis..

Post a Comment