Tuesday, December 11, 2012

Anniversary Celebration

9.12.2011 - 9.12.2012

Setahun da... Cepatnye...~~~

Rasa baru semalam je majlis :) :) :) 

So untuk celebate julung2 kali nye anniversary, we all plan having romantic candle light dinner kat SUBAK RESTAURANT, Bukit Lanjan. Seriously tempat dye mmg nyaman sangat and sesuai la kalau nk celebrate romantic2 dengan love one :) Oleh sebab we all suke sangat dengan tema ala2 Bali, so tempat ni la yang paling sesuai.. Siap ada atap alang2 lagi, mmg teros mood Bali datang. So sweet :) :) :) Tempat dye pon privacy sangat.

Tapi for those first time datang tempat ni, kene sedia kan GPS. Sebab tempat dye agak masuk kedalam dan takot la kot2 tersesat. Hikhik~

Kat sini bole dapatkan sume jenis makanan. Dari Malay ke Western... Sume ada. But we all ari tu macam lapar sangat so kene jugak dapatkan nasi. So order Tomyam Udang Galah and Nasi Goreng Subak... Mmg sedap and food presentation dye pon not bad. But yang paling sedap ialah dessert.. RED VALVET CAKE. Mmg sangat2 sedap :) 

HAPPY 1ST ANNIVERSARY SAYANG ♥ ♥ 
I still get chills thinking about that amazing day and how beautiful it was to be able to share it with all of the people we love so much. I feel incredibly lucky to have found him, and everyday I reflect on what an amazing partner he is. Kind, loving, compassionate, fun, so incredibly handsome...he is truly the best person I've ever met in my life and I'm truly PROUD to call him my husband.











***********************************

2 comments:

Nora Kerel said...

hepi annivesary dear. tempat tu mmg cantik !!

Farra Hirwan said...

cantik sgt kan... :) thanks darling....

Post a Comment