Friday, March 2, 2012

Early Pregnancy

MIRACLE!!! That the only words yang tergambar dalam fikiran ni.

Pagi tadi check UPT and know what? Da ada 2 line but satu line agak blur ckit la but still nampak... Nk kata excited pon ye, confuse pon ada jugak. Tak berani nk meletakkan anggapan sendiri. Selagi tak jumpe doctor tak bole nk cakap ape2...

Pagi tu jugak masa tgh keje klua g jumpe doctor jap kat Cyberjaya. And doctor sekali lagi buat UPT and confirm it was double line walaupon satu nampak agak blur. And it was 4 WEEKS PREGNANT. CONFIRM! Alhamdulillah. Syukur sangatt2 tuhan bg rezeki utk kami berdua tahun ni... About 2 months we all together as husband and wife and cepat betol rasa nya rezeki tuhan ni... :) 

Actually nk cek ni pon sb period da delay 2 hari. Tak sedap hati tu sb la cek. Kebetulan plak hari ni we all nk fly g Bandung. If positive bole la berjaga2 shopping kat sane... Dan allhamdulillah boleh trace awal2... 

Ikot2 kan risau jugak la. Because ni baru early stage pregnancy kan. Macam2 bole berlaku.  Baru nk dibentuk and denyut nadi pon tak da lagi... Dengar macam2 story kawan2... Asik berfikir je... Ape pon we all just tawakal je and berdoa agar kandungan sy dalam keadaan baik. 

4 weeks fetus is just like this... Kecik sangat lg...


****************************

2 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

tahniah
welcome the club
hehehe

Farra Hirwan said...

thanks ekin. u da berapa bulan?

Post a Comment