Sunday, October 16, 2011

Printing Done!


Today, sy adalah orang yang paling EXCITED sekali coz sume bahan2 suda tersedia diprint. Gambar untuk bunting and canvas yang didesign together dengan Fiancee alhamdulillah semua da siap... Paling seronok tgk kad kahwin yang di design khas oleh Style Wedding :) Thanks for the lovely design   ♥  


Kad kahwin ni actually tak di sengajakan... Last time g wedding fair and dapat special promo from Style Weddings coz ambil video ngn diorang. And notice that diorang punye design so vintage.. Suke sangat!!! Semalam baru amik kat opis SW and sangat semangat melipat2 kad kahwin ngan mak, ayah and fiancee. Berkotak2 jadinye... Tapi tape.. Sangat puas hati :) 

Kad yang berkotak-kotak
Kad Kahwin Kami
Akan start di distribute by next month
Untuk bunting and photo canvas di design sendiri (Mohd Hirwan yang buat ) and just upah print je kat vendor...

Print Bunting:
http://jomprint.com.my
Murah je.. just Rm1.80 sekaki persegi
Printing material pon berkuali :)
Print Photo Canvas:
https://www.facebook.com/myphotocanvas
Service yg sangat cekap.
3 hari je da siap....
MyPhoto Canvas pon sangat baik hati kasi extra bigger size kepada kami..
Hadiah kahwin special katanya...
Terima kasih daun keladi to En Ahmad & Wife :) :) :) 

Untuk printing basically sume da setel. Lega hati ni... Sikit2 da nampak hasil utk wedding nt...

*************************

3 comments:

anaztasias nora aira said...

cantik !!! suka sangat , nak kad hehe :)

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik
nak kad 1 boleh?
hehe

Farra said...

bole dear sayangsss.. u all bagi address nt i pos... jemput datang ye ~~~~:)

Post a Comment