Thursday, March 3, 2011

Idea: Baju Pengantin

Benda yg paling seronok sekali utk wedding ialah part mencari idea baju pengantin. Baju pengantin ni basically kene based on wedding theme la kan.. For our baju pengantin direka khas by our wedding planner utk event sanding. Sekarang sy tgh nak cari design2 baju pengantin pilihan sy...

Sanding: Modern Elegance

Main idea: silver wedding dress for bride & silver suits for groom
Concept: Modern

wedding gown... Lace lembang and labuh..

My Feyonce sangat teruje sb dye nak sangat pakai full suit utk our wedding day.
Hadoi... susah lelaki da berangan2 ni.. hehee!

Sangat elegance bukan? 
Kalu cutting labuh macam ni nampak tingi sikit..

Baju butang bulat ni pon menjadi pilihan sy :)

Adore her dress! 
Beautiful!!!

Solemnization: Modern Contemporary

Main idea: Soft pink kurung modern for bride & baju melayu with samping for groom

Kurung Modern

Sweet & Simple :)

Baju kurung belah kembang ni pon cantik.. 
Sangat sopan...

Solemnization: Tudung
Majlis pernikahan maybe buat kat masjid. So mak advice pakai tudung time nikah.

 
Main idea: Tudung Ayu Raudah ni sangat gojes bile digayakan.. 
Maybe I should try!


Hijab ala Arab ni pon sweet pakai dengan aksesori manik kat atas kepala 

Comel! Sb tudung nampak terletak kat kepala without heavy accessories 

Tudung macam ni berjurai kat belakang... 
Style!

..................................................................................................................................

4 comments:

mYSteLLeR said...

i like vey much ur blog....very nice..perfect planning....hopefully everything will be okey...amin

Farra Hirwan said...

Hye babe.. Thanks for viewing.... insyaallah everything gonna be okay.. doa2 kan ye.. :)

iza_hafizah said...

Tudung nikah untuk disewa :)
http://izahafizahcome.blogspot.com/2013/07/tudung-nikah-untuk-disewa.html

wayne gloria said...

Ngaran abdi Wayne Gloria, sarta I nangtukeun di AS ...
hirup abdi deui !!! Saatos 1 taun nikah pegat, salaki
kuring ditinggalkeun kuring dua kids. Kuring ngarasa
kawas hirup mah rék mungkas i ampir committed bunuh
diri Nyai éta emotionally handap pikeun waktu anu
pohara lila. Hatur nuhun ka caster mantra disebut Dr
ABO, nu abdi patepung online. Dina hiji poe satia,
sakumaha kuring ieu ngotektak ngaliwatan internet,
kuring datang di sakuliah ngabagikeun of testimonies
ngeunaan caster mantra hususna ieu. Sababaraha urang
kasaksian yén anjeunna dibawa lover EX maranéhanana
balik, sababaraha kasaksian yén anjeunna restores
rahim, kanker cageur, sarta panyakit séjén, sababaraha
kasaksian yén anjeunna tiasa tuang mantra eureun cerai
jeung saterusna. abdi oge datang di sakuliah hiji
kasaksian sababaraha hal, nya éta ngeunaan saurang
awéwé disebut Sonia, manéhna kasaksian ngeunaan
kumaha anjeunna dibawa balik EX lover dirina dina
waktu kurang ti 2 dinten, sarta dina ahir kasaksian nya
manehna turun alamat e-mail Dr ABO urang. Sanggeus
maca kabéh ieu, abdi mutuskeun pikeun masihan hiji try.
Kuring ngahubungi anjeunna via email na dipedar
masalah ka anjeunna. Dina ngan 48hours, salaki kuring
sumping deui ka kuring. Urang direngsekeun isu kami,
sarta kami malah happier ti méméh Dr ABO, estu hiji
lalaki gifted na i moal eureun medarkeun anjeunna
alatan anjeunna nyaéta lalaki ngajentul ... Lamun boga
masalah jeung nu Anjeun keur pilari nyata tur asli jampe
caster pikeun ngajawab sagala masalah anjeun keur
anjeun. Coba High Abospelltemple@gmail.com kapan,
anjeunna bisa jadi jawaban kana masalah anjeun. Di
dieu téh kontak na: Abospelltemple@gmail.com atanapi
nelepon atanapi Whats-aplikasi anjeunna on
+2348148487280.

Post a Comment