Monday, October 21, 2013

Noah Menang Contest!

Last month, KPJ Kajang organized one event for "Breastfeeding Week".

Special invitation for mothers who fully breastfeed their baby. And ada macam2 contest untuk mother& baby.

We've participated in Mom&Baby Look Alike Contest and Baby Fashion Show. Know what?! Menang dua2 contest!

1st Place : Mom&Baby Fashion Show
2nd Place: Mom&Baby Look Alike Contest

Noah menang fashion show kalahkan gegurl2 hot. Jarang kan baby boy menang fashion show tp Noah prove it. Lelaki pon bole jd model :) Maybe Noah menang sebab fizikal dia yang agak chubby dan bambam, ditambah plak pakai baju Harimau Muda (same concept ngn mommy and daddy). Pastu Noah behave je kat atas pentas. Orang geramm tgk dia yang berlagak macho tanak senyum. And maybe sebab tu Noah menang. hehehe! Mommy proud!!! 

Mom&Baby Look Alike tu ntah napa menang. Mungkin mmg betol orang cakap muke Noah potostet muke mommy. Well.. Mommy sangat2 berbangga anak serupa mommy ~:)

 Hehehheeh~ Macam tak pecaya! Dulu masok contest jarang sangat menang. Ni da ada anak menang macam2. Over tau! heheeh!

Penghulu segala rezeki ---- NOAH EMERIZQIN

Tak sangka nama memberi makna :)





****************************


3 comments:

Nina Isofea said...

mmg patut Noah menang..sbb comel sgt2...

Fatin Husna said...

Still waiting for the next update... harap Farah x stop menulis...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment