Friday, November 9, 2012

Mom2Be Activities

Macam2 teringin nak buat time pregnant ni... Rasa nk g bercuti la kat pulau la, nk main water rafting la, nk main ATV, nk g swimming la and macam2 la yg of coz mmg tak kan dapat buat utk beberapa bulan ni. heeee~~~

Yang paling lasak yang boleh dibuat pon ialah SHOPPING. Sebab kadang2 bershopping time2 pregnant ni pon bole sampai berjam2. Sampai lupa rasa penat. Maybe baby pon sume kuar jalan2 bershopping. :) Time2 pregant ni pon bole window shopping try high heels kat Bershka (serious kasut dia mmg cantik cun melecun). Sangat rindu nk jadi tinggi balik pakai heels. Tape. After pantang benda pertama yang akan disarung pasti nye kasut tumit tinggi. yuhuuu~~~ 


Utk outfit time pregnant ni main pakai caca marba... Pakai je koleksi baju yang ada kat wardrobe. Tak da pon beli baju maternity. Sb rasa macam kelakar sangat pakai baju ngandun. Kalu nk beli baju pon beli blouse yang bole pakai bile2 masa. Seluar maternity je kene beli sebab perot da besar sangat tak muat pakai sluar biasa. Disebabkan tak da baju matenity maka terserlahlah perot boyot ni. Hikhik~!!!


Benda yang paling best shopping now of coz baby stuffs. Everytime g mall mesti akan beli at least 1 barang utk budak tecit dalam perot ni. Sebab rasa macam comel sangat2! Da jadi macam gian tgk barang baby.  Selalu rasa nak beli baju warna pink yang ada reben2. Lupe plak dalam perot ni BoboiBoy. Hikhik~

Dalam masa 6 bulan lebih ni la hasil2 barang yang da dibeli. Maybe end of Nov ni we all akan g baby fair @ MidValley nk shopping sakan barang baby lagi. Syiiokkk nye !





-------------------------------------------------------------------

4th Maternity and Children Expo Nov-Dec 2012 Midvalley Exhibition Centre


What : 4th Maternity and Children Expo Nov-Dec 2012 Midvalley Exhibition Centre
Where     : Mid Valley Exhibition Centre - Hall 1, Hall 2 and Hall 3
When : 30th November - 2nd December 2012
Time     : 10am - 9pm
Admission     : FREE


- Maternity Clothing & Accessories
- Slimming, Beauty & Health Care Products
- Breast Feeding & Mommy's Group
- Baby & Children Garments & Accessories
- Baby & Children Bedding & Furniture
- Toys, Playing & Learning Products
- Early Education, Training, Courses
- Programmes & Products     - Food, Fedding & Nutrition
- Medical Biotechnological & Stem Cells Services
- Insurance & Financial Institution
- Photographer Services for Children & Parents
- Stroller & Gear, Travel Products
- Baby & Children Cares & Daily Use Products
- All Products & Services Related to Children,
- Parents & Parents-to-be.

**************************************************



1 comments:

muhai rizal said...

cantik

Post a Comment