Wednesday, December 28, 2011

Majlis Nikah 9/12/2011


Tarikh 9 Disember 2011 finally jadi hari yg sangat bermakna utk kami celebrate tiap2 tahun... Hari penyatuan dua hati kami... Saat kami sah menjadi suami isteri.... Seriously I totally love those moments.  

Semua nya berjalan dengan lancar... Dengan sekali lafaz sy selamat berubah status dari Cik kepada Puan. Perasaan bercampur-campur time akad nikah tu. Gembira, terharu, sedih sume ada. Dan tumpah juga air mata disaat suami menyambut akad dari ayah... Terharu sangat ~ 

Bersyukur tak terhingga Allah beri kehidupan yg sangat-sangat bermakna dalam hidup sy... Alhamdulillah ~~~

************************

Cerita tentang majlis nikah, family and pengantin sendiri yang banyak bertungkus lumus. Im the wedding planner and sy bertanggungjawab menjaga segala tentang majlis ni.. Dan alhamdulillah semua berjalan seperti yg dirancang.

Kredit to Weddings Galore (pelamin, baju & hantaran) dan Zamrimatouch (makeup artist) & NedHenna kerana banyak menyumbang kepada kelancaran majlis sy. Hasilnya juga betul-betul memuaskan hati sy :) :) :)

Ketiga2 mereka is highly recommended. Good job Guys~~~

Mini Pelamin Nikah by Weddings Galore
http://weddings-galore.fotopages.com/

*Maaf! Kamera Amatur*

Just nk nampak kan overall pelamin. Ni je yg ada pun. Hihi~



Hantaran (Fresh Flower) by Weddings Galore
http://weddings-galore.fotopages.com/
*Maaf! Kamera Amatur*



Busana by Weddings Galore
http://weddings-galore.fotopages.com/

*oK! Ni camera pro*


Makeup by ZamrimaTouch
http://zamrimat.blogspot.com/

*Maaf! Kamera Amatur*

sebelum 
selepas
Malam Berinai


*Hurm.. Camera campur2*







awesome henna :)

*************************

2 comments:

L.e.e.z.a said...

sangat cantik! congrates sis =D

nadia_fendy said...

tengkiu dear... ;)

Post a Comment