Friday, August 5, 2011

Balloon Deco

Ok.. Ape yang digambarkan dengan balloon?
Of coz something yang delighful and glorious kan...
Even time birthday kte 1 tahun pon mesti mak ada tiop belon untuk birthday party kte.
So I was think that untuk memeriahkan sesuatu majlis, if ada belon mesti nampak meriah. Actually idea ni datang time join dinner Maju Holding kat mension house Tan Sri. Time tu diorang buat silver night and ada deco belon... Very nice...

Macam2 bole buat dengan balon ni. Bole letak as centrepiece, boleh dibuat decoration dewan, bole wat ala2 open ceremony (potong reben utk lepaskan belon), boleh jadi props utk ambil gambar, and macam2 lagi... At lease we give WOW impact to guest la kan... Then mesti orang akan igt wedding kte tu... :) :) :)
Seriously, utk wedding nt mmg ada idea nk buat balloon deco. But after survey2, utk helium balloon mmg quite expensive.. Lebih2 lagi kalu orang tu taw kte nak wat wedding.. Hmm... Rasanya macam tak berbaloi sangat la harga nya tu.. But let say dapat harga yang dibudgetkan tu I mmg tros booking je. hihi~~~


~~wonderful ways to add fun and creativity~~
 
 
******************

4 comments:

PumpkinPink said...

comel... klau cik kawen ade baloon2 cm nie best.. sy pilih pic yg no 1... hee :)

Farra Hirwan said...

hehehe! cik pumpkinpink ni ialah juju ke?

Farra Hirwan said...

kalu ada budget lebeh sy wat la cik... insyaallah. ni idea je... hihi~~

glowing party house said...

Cuba try party shop di kajang bangi putrajaya. Expert in balloon deco and helium

www.facebook.com/glowingpartyhouse

*make sure seller use pure helium. Ada seller nak untung lebih pakai selfmade gas je.. nnti meletop terbakar oooo

Post a Comment