Thursday, December 9, 2010

Foto By Razali : Wedding Photography Giveaway contest


Ohhh...!! GREAT deal~!  

Photography contest by Razali (Heroes Photowork)... First time I saw when Im browse for my wedding photographer... Google search and suddenly keluar website ni.. http://blog.mohdrazali.com. Gosh ! The pictures was totally amazing.... I'd guarantee that you will LOVE the soft touch of each photo....  Tak tipu ~!

Well actually I interested to join this contest since I'm planning to engage someone to capture a sweet memories on my solemnization. So I want him to take my photo ! yes I do! :D

And you  know what? eventhough you tak menang dalam contest ni, you will entitle to get 10% discount from his wedding package and also the best written entry will get Pre/Post-Wedding Portraiture worth RM700.   
Seronok bukan? :)  

So lets join this contest and it will benefit you alot! For me, since I da berminat nak engage dye utk my reception nt, dapat discount 10% pon ok ape... ada rezeki dapat free pre wedding photo :) Ada rezeki besar menang contest ni pon syukur alhamdulillah :)

try found out this website  http://blog.mohdrazali.com

Ok.. take a look at this picture first! Damn gorgeous ! I adore this photo so much !


Photo source : Foto by Razali http://blog.mohdrazali.com

Cube tgk photo tu....~ Comey nye! its describe  
LOVE,MARRIAGE&JOY...

Very natural editing kan...:) Nice sangat kan without heavy element... Sometimes nak hasilkan sesuatu gambar tu no need to concentrate more onto editing... just use slight creativiti macam ni pon da buat gambar tu jadi cantik..I believe Razali have alot of ideas to shoot wedding picture sampai jadi macam ni...Gambar ni focus more kat groom with his nice traditional wedding suit. Bride hulurkan bouquet and dye crop sampai tangan tu btol2 bagi soul dekat gambar ni which is very2 nice... With green/pastel background complete buat picture ni perfect! TipTop! Rasa sangat sejuk mata melihat background disamping di beri penekanan terhadap groom and bouquet bride tu.... rasa gambar ni nampak natural sangat sb elemen ada pokok, rumput, tanah and ada fresh flower yg menambahkan keserian gambar ni...

Its bring emotion to the viewer taw... tu la orang cakap.. A picture tells a thousand words.. Yah its true ! 

I want my wedding photos give impact to kawan2 or family yg tgk... I nak my wedding picture jadi reference kat kawan2 yg nak kawen nt.. hehe~! because of what taw... bcoz I love photography art so much... Cume tak da talent nak amik gambar tu je..tp orang cakap muka I da photogenic...so if i dapat photographer macam Razali mungkin dapat buat gambar tu jd tebabooommm kan..heheh! Yes! Perfect Match :)

So here is the details of my reception:

Bride + Groom : Farrahin + Hirwan
Wedding Venue : Dewan Presint 8, Putrajaya
Wedding Date : 10 December 2011
...............................................................................................................

 See more....

 Unique

Inspirational
Wonderful
Exclusive + Elegant

...........................................................................................................................................................


1 comments:

irvanairlangga.multiply.com said...

great pictureS
:)

Post a Comment